De corona vaccinatie cijfers worden in een overzichtelijk dashboard gezet. Dagelijks geüpdatet en onderhouden door een aantal mensen. Door wie, weet ik niet. Wellicht statistici, zorg professionals of gewoon vrijwilligers… wie weet? Het ziet er in ieder geval gelikt uit mede mogelijk gemaakt door één van de hedendaagse internetgiganten. De wereld is een grote en moderne apotheek geworden met mensen die in de rij staan om hun vrijheid te kopen. Hoeveel mensen hebben dit daadwerkelijk gedaan?

Ten eerste de Nederlandse statistieken:

Vaccinatie in Nederland, bron: hedendaagse internetgigant

Volgens de bovenstaande statistieken is de helft van de Nederlandse bevolking volledig gevaccineerd. Bijna 69% heeft minimaal een prikje gehaald. Ik denk dat de mensen die de eerste dosis hebben gehaald, ook de tweede gaan halen (in het geval van bijvoorbeeld Pfizer of Moderna). Dit zou betekenen dat Nederland de magische 70% vaccinatiegraad behaalt. Of het meer wordt hangt ervan af wat er na de zomer gaat gebeuren. In de zomermaanden is het tempo van vaccineren namelijk gestagneerd. Gaan de mensen na hun vakantie alsnog hun vrijheidsprikje halen? En denk je dat 70% echt voldoende zal zijn voor onze machthebbers?

En nu de Poolse statistieken:

Vaccinatie in Polen, bron: hedendaagse internetgigant

De bovenstaande statistieken laten zien dat bijna de helft van de Poolse bevolking volledig gevaccineerd is. Bijna 46% heeft een prikje gehaald. Ook in deze grafieken zie je de stagnatie van het vaccinatietempo. Wellicht laten deze grafieken zien dat Polen het benodigde 70% vaccinatiegraad niet gaat halen. Gaan Polen na hun vakantie in de rij staan voor hun vrijheidsprikje om de statistieken te verbeteren?

De wereldwijde vaccinatiegraad ligt gemiddeld veel lager, namelijk 15% van de wereldbevolking is helemaal gevaccineerd en bijna 30% heeft minstens de eerste dosis gekregen. Als je de percentages naar cijfers vertaald, dan gaat het om 2,2 mld vaccinaties. Je moet goed over nadenken wat zo een getal eigenlijk betekent. 2,2 mld vaccinaties!! Wat een logistieke operatie is dit! Is de wereldwijde organisatie en logistiek echt zo goed? Mensen die veel hebben gereisd, weten hoe verschillend dit per land kan zijn. We weten bovendien hoe inefficiënt de regeringen zijn.

Ik kan jullie het volgende vertellen. Ik vind het moeilijk om te geloven dat de regeringen de waarheid vertellen over hoeveel mensen de COVID-vaccinatie hebben genomen. Ik denk dat ze liegen. De cijfers kunstmatig voor de mooie grafieken opblazen is hun strategie omdat ze wanhopig zijn. Als genoeg mensen NEE zeggen tegen het vaccin, is het voorbij. Als de mensen in Nederland of in Polen wisten dat er massale protesten in Frankrijk, Duitsland en Italië plaatsvinden, zou hun gedrag en houding tegenover de maatregelen veranderen. Als de mensen in Europa of in de VS wisten dat de mensen in Australië ondanks de meest strenge lockdowns en ondanks de politie en soldaten op straat nog steeds naar het strand gaan, zou deze kennis van zaken hun verzet allen maar versterken. Als de mensen wisten hoeveel youtube accounts wereldwijd gecensureerd worden omdat hun berichtgeving onze machthebbers niet dunkt, zouden meer mensen kunnen inzien hoe groot het verzet werkelijk is.

En lees de volgende berichten: ‘Poland to sell tens of millions of unused Covid vaccines to other countries‘ – 16 juli, ‘Covid: Hong Kong could end up throwing away unused jabs‘ – 25 mei, ‘States are sitting on millions of surplus Covid-19 vaccine doses as expiration dates approach‘ – 20 juli, ‘Number of unused AstraZeneca vaccines in Australia tops 3 million‘ – 28 juli. Grote hoeveelheden van vaccins worden weggegooid of naar andere landen doorverkocht. Wie weet wat er daar met die flesjes gebeurt.

Zoals sommige van jullie al hebben opgemerkt, vormen de ongevaccineerden een controlegroep in dit enorme experiment. Als over een jaar miljarden van ons ongevaccineerden duidelijk nog steeds gezond zijn, zal dat niet goed zijn voor de bevorderaars van de vaccinatiepropaganda. Maar ze willen helemaal geen controlegroep. Dus ze zullen er alles aandoen om het nog meer magische percentage van 100% te behalen.

Eind maart 2020 schreef ik al een artikel omtrent vaccinatie tegen het coronavirus. Misschien blijkt niet alles waar te zijn. Ik denk achteraf dat het niet om injectie van chips gaat. Maar het tweede artikel dat ik vorig schreef, is nog meer treffend. Lees het volgende:

De basis van zo een model zit in het Chinese regime, dat gehoorzaamheid afdwingt door middel van een sociaal kredietsysteem. Het plan houdt in dat alle Chinese burgers een bepaalde krediet kunnen opbouwen op basis van het juiste gedrag. De juiste houding van de burgers wordt beloond en de overtredingen zullen het krediet verlagen of de mensen worden zelfs op een zwarte lijst geplaatst. Ze kunnen dan allerlei rechten verliezen, zoals de mogelijkheid om geld te lenen of naar het buitenland te gaan, in bepaalde hotels te verblijven. Er wordt toegang tot sociale voorzieningen of de kans op een goede baan ontzegd. Een andere straf zou kunnen zijn dat iemands zijn kinderen tot bepaalde scholen niet worden toegelaten.

Het gaat over totale gehoorzaamheid. Dus hou je taai! Dit is geen tijd om je over te geven of je bij degenen aan te sluiten die beweren dat de vaccinatie de enige uitweg is.