De huidige situatie heeft mij aangezet om het onderstaande artikel te schrijven: wat is het echte gevaar in deze rare tijden? Het virus of misschien iets anders? Lees en beoordeel.

Lockdown

Ik vraag me af is de lockdown misschien iets wat men vanaf het begin wilde? Ons van onze vrijheden beroven, zoals contant geld afschaffen, verbod invoeren op demonstraties, vergaderingen of optochten. En als men met elkaar spreekt dan het liefst op 1,5m afstand want zo kunnen ze ons onder controle houden. Ik heb tevens via Euronews vernomen dat de Spaanse politie gebruik maakt van drones om de burgers te controleren. Kan iemand dit bevestigen? Is deze pandemie een oorzaak dat wij, nog vrije burgers, straks zelf gaan roepen: ‘Help ons, geef ons vaccins, zet politie en leger in voor onze veiligheid’. Is dit wat de mensen achter deze geplande ‘pandemie’ willen? Het werkt namelijk zo dat chaos, paniek en twijfel elke persoon kwetsbaar maken. In deze situatie worden de mensen het slachtoffer van elke manipulatie zonder enige weerstand te bieden.

Op dit moment pleit de oppositie in de Tweede Kamer voor de totale lockdown. Ik ben niet per se een voor- of tegenstaander van een lockdown. Dit hebben we immers nog nooit zo iets op zo een schaal meegemaakt dus wat is wijsheid? Ik vraag met alleen af of de oppositie niet in de val loopt? Bespeelt het kabinet van Rutte ons en de oppositie op deze manier? Is dit een beetje sLINKS of niet? Wat we ook onszelf moeten afvragen: is er überhaupt sprake van een pandemie? Ik heb via sommige nieuwskanalen begrepen dat deze ziekte zonder symptomen kan verlopen. Dus als het aantal geïnfecteerde bijvoorbeeld veel hoger ligt, betekent dit dat het sterftecijfer nog veel lager is dan 2%? Daar zullen we misschien nooit achter komen. En trouwens wat is eigenlijk het sterftecijfer bij pandemie? Is daar een richtlijn voor vastgesteld door de WHO? Ik citeer:

Today WHO declared the coronavirus COVID-19 a “pandemic” – when there is not the slightest trace of a pandemic. A pandemic might be the condition, when the death to infection rate reaches more than 12%. In Europe, the death rate is about 0.4%, or less. Except for Italy which is a special case, where the peak of the death rate was 6%.
bron

Vaccin

Ik zet een groot vraagteken achter een plotselinge noodzaak voor een vaccin tegen het coronavirus. Ik zal het uiteenzetten. Dit jaar nam Bill Gates afscheid van Microsoft en op dit moment zet hij zijn financiële middelen in het ID2020-project. Wat is dat? Een programma dat vaccinatie gebuikt voor de zogenaamde digitale identiteit. We weten inmiddels dat Bill Gates een grote voorstaander van depopulatie is. Op de website van de Biometric Update kun je lezen dat ID2020 en zijn partners een vaccinatieprogramma beginnen waarin de vaccins van chips voorzien zijn.
Bron

Op het blog van Microsoft kun je het volgende over de digitale identiteit lezen:

Our shared ambition with ID2020 is to start piloting this solution in the coming year to bring it to those who need it most, beginning with refugee populations. Amid a growing refugee crisis, we believe technology can play a powerful role when put in the hands of displaced people and the organizations that are supporting them.
bron

Dus men is hiermee al begonnen?

En verder via het Disclosure News:

Coincidentally (or not), NWO Model China passed a law on June 29th, 2019 that rolled out a national mandatory vaccination program. Coincidentally (or not), the law went into effect on December 1st, 2019, just weeks before the coronavirus epidemic became a worldwide news story. The coronavirus epidemic has provided a good excuse for thirsty governments round the world to introduce one of their favorite NWO agendas – mandatory vaccination.
bron

Het Deense parlement keurde ongeveer een week geleden unaniem een coronaviruswet goed. De noodwet geeft de Deense autoriteiten uitgebreide bevoegdheden om de COVID-19-pandemie aan te pakken, zoals burgers dwingen om een vaccin te nemen, en blijft van kracht tot maart 2021. Ook al is er momenteel geen vaccinatie voor het virus. De burgers, die bijvoorbeeld weigeren te worden getest op het coronavirus, krijgen boetes en mogelijk gevangenisstraf opgelegd en mogen niet meer de openbare instellingen en gelegenheden betreden, zoals winkels, supermarkten, openbaar vervoerof ziekenhuizen. Het oorspronkelijk wetsvoorstel hield zelfs in dat de politie zonder een huiszoekingsbevel privéwoningen mocht betreden als er een vermoeden zou bestaan van een coronavirusinfectie. Dit artikel van het wetsvoorstelwerd is echter ingetrokken.
Bron

Wat houdt dit verplichte vaccin met een chip van de toekomst in? Zal het ons immuunsysteem verzwakken? Zal het het doel van depopulatie dienen? En denk je dat je weerstand kunt bieden? Ze laten je bijvoorbeeld geen boodschappen doen zonder dit vaccin. Je mag dan niet reizen of werken. Zoals jet ziet, heeft Denemarken al de eerste stap gezet.

Mon blog est une liaison entre mon pays d’origine et les Pays-Bas

Vorig jaar heb ik besloten om mijn eigen blog over Polen te beginnen. De keuze om dit te gaan doen werd voornamelijk bepaald door het feit dat er steeds meer fake news, framing over Polen in de Nederlandse media verscheen. In sommige rapportages van het NOS-journaal zag ik zelfs vertaalfouten in de ondertiteling. En niet zomaar vertaalfouten. Er werden zelfs woorden weggelaten waardoor de context eigenlijk totaal veranderd werd. Andere voorbeelden kunnen zijn: de onafhankelijkheidsmars in Warschau, de LHBT-vrije zones (over dit onderwerp is ook door CSTV gerapporteerd) of de JUST-ACT.

Het bovenstaande artikel gaat niet expliciet over Polen. Er zijn rare tijden aangekomen. En dit verdiende mijn aandacht.