Vijf dagen geleden zijn we in Polen in ons prachtige huis aangekomen. Na weken stressen en inpakken was het eindelijk zo ver.

Om 8:30 kwam de verhuisvrachtwagen aan om onze spullen in te pakken. We hebben een Tsjechisch bedrijf ingehuurd. De prijs voor hun diensten viel wat gunstiger uit 😉 We hebben onze spullen zelf ingepakt. Total chaos in het huis (zie foto).

Er waren er in totaal 120 dozen 😳, een bankstel, fauteuil, eettafel en zes stoelen, een bartafel en twee barstoelen, salontafel, drie éénpersoonsmatrassen en één tweepersoonsbed. We hadden geen kledingkasten omdat we één grote inloopkast hadden. Bovendien een wasmachine, vier winterbanden, vier fietsen en heeeeeel veel spullen uit onze hobbykamer. De spullen werden in een vrachtwagen met een inhoud van 45m3 door drie mensen ingeladen. Het duurde ongeveer 5 à 6 uur om alles netjes en optimaal erin te krijgen. Trouwens onze twee auto’s waren ook vol met spullen, voornamelijk onze kleding die ik liever in onze auto’s wilde hebben.

Wij waren tegen het einde van het inladen vertrokken, rond 13.00. We hebben van tevoren een overnachting in een hotel geboekt. Heel fijn hotel met lekker eten en lekker ontbijt. En heel belangrijk onze poes mocht ook mee voor maar 12 euro extra.

Woensdag de 23e kwamen we rond 16.00 aan. Ons prachtige huis met een adembenemend uitzicht heeft ons verwelkomd. De volgende dag rond 14.00 kwam de vrachtwagen met onze spullen aan. Binnen 1,5 uur was alles uitgeladen.

Ik kijk er naar uit als alles uitgepakt is en zijn plekje heeft gekregen. Maar dat is nog even werk.

We hebben in ieder geval de verhuizing overleefd.