Dezelfde middelbare school, die zich in Amstelveen bevindt en het schooljaar 2020/2021 met een mondkapjesbrigade begon, zette dit schooljaar 2021/2022 een nieuwe richting in. Ongevaccineerde leerlingen zijn verplicht om zich te laten testen. Kan iemand aan mij uitleggen waarom er een heksenjacht is geopend op de ongevaccineerde jonge mensen?

Op de website van het KKC staat het volgende:

Keizer Karel College in Amstelveen discrimineert zijn leerlingen

Wat mij opvalt is dat de mondkapjesplicht nog steeds van kracht is op deze school (punt 1). Correct me if I’m wrong maar de mondkapjes in het onderwijs, of in ieder geval de basis en de middelbare scholen waren toch afgeschaft. Misschien houdt de directie nog enigszins fatsoen… de ongevaccineerden moeten toch niet te veel opvallen. In ieder geval voorlopig. En wacht maar tot de volgende stap. De mondkapjesplicht zal dan alleen voor de ongevaccineerde leerlingen gelden.

Punt 4 is gewoon discriminatie. De ongevaccineerde leerlingen krijgen andere regels opgelegd ten opzichte van de gevaccineerde leerlingen. Een medische apartheid. Medische discriminatie is ook discriminatie. Er bestaat niet zoiets als een klein beetje discriminatie, of een geaccepteerde vorm van discriminatie want we doen het voor elkaar. Je moet sociaal zijn. En nee… het is niet tijdelijk. Niets is zo permanent als een tijdelijke maatregel. De Grondwet is heel duidelijk hierover:

Artikel: Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

Op welke grond dan ook!!!

Wat zeggen de ouders hierover? Wat is het standpunt van de ouderraad van het KKC? Vinden zij dit helemaal prima?

Het KCC in Amstelveen discrimineert. Het is het feit. And this is just a beginning.