Je moet er rekening houden dat de situatie rondom het coronavirus zich met de dag verder ontwikkelt en dat er nieuwe feiten elke dag naar boven komen. Deze feiten moeten we in overweging nemen zodat we goede beslissingen kunnen maken. Laten we ons niet gek maken. En laten we niet vergeten dat gezond verstand en intuïtie in elke situatie raadzaam zijn.

Globaal probleem vereist globale actie

… is eigenlijk ookDeze woorden zijn bijna profetisch en bovendien van steeds groter belang aangezien de koorts die gepaard gaat met de pandemie van het coronavirus.

The world is panicking as the virus spreads. The race towards a dystopian future is underway as the overwhelming response to the coronavirus paves the way. As the Coronavirus panic pushes on full steam ahead, witness the trampling of the Bill Of Rights on a level never seen before. The engineers of globalist totalitarianism never waste a crisis and the mutation of order out of this current chaos is just beginning.
bron

Laten we hier een voorbeeld aanhalen van een pandemie van de Mexicaanse griep, die, zodra hij kwam, snel in de vergetelheid raakte.

What was happening then? There was a grim pandemic spreading like an angry cloud over the world, threatening to kill millions of people. Sound familiar? Sound like China right now? It was called Swine Flu. 
Just like now, the 2009 announcements were coming out of the World Health Organization and the CDC; the germ was a virus; it was spreading; travelers were carrying it; people were being tested at airports; the source of the germ seemed to be animal-to-human transmission; deaths were being reported; fear was rising. People were saying, THIS IS THE BIG ONE. Other people were saying: THIS IS A WEAPONIZED VIRUS ALTERED IN A BIOWAR LAB. Just like now.
bron

Bil Ryan van het Avalon-project

Op basis van de rapporten van Bill Ryan van het Avalon-project kun je redenen hebben om te veronderstellen dat de pandemie van de Mexicaanse griep een van de vele middelen was om ons van de waarheid te beroven, zodat we zelf de autoriteiten zouden smeken om de terroristische aanslagen en de opkomende nucleaire oorlog in het Midden-Oosten te stoppen. Deze plannen zijn gedeeltelijk uitgevoerd als het gaat om de terroristische aanslagen. Volgens Bil Ryan was de pandemie van de Mexicaanse griep een biologisch wapen gericht op Chinese etnische groepen. Luister naar wat Bill Ryan over dit onderwerp te zeggen heeft en laten we niet vergeten dat dit 10 jaar geleden plaatsvond.

De film: Anglo-Saxon Mission Explained by Bill Ryan, The Avalon Project” en is nog beschikbaar op YouTube

Waarom ga ik tien jaar terug? Omdat Bill het in deze video heeft over de haast van de beleidsmakers (herken je het patroon in de meeste landen?) Haast is cruciaal om resultaatgerichte activiteiten te initiëren die tot het gewenste resultaat leiden.

Kan het een poging zijn om de vrijheid van de burgers te beperken?

Zijn er misschien enige aanwijzingen om de theorie te ondersteunen dat deze pandemie ontlokt is met als doel om ons van onze burgerlijke vrijheden te ontdoen? We hoeven niet ver te zoeken. Op 2 maart 2020 heeft de Poolse Sejm (de Tweede Kamer) een ​​speciale wet aangenomen. Deze wet biedt de mogelijkheid om een ziekenhuisopname van patiënten en verdachten van de coronavirusinfectie te forceren, dat wil zeggen praktisch ELKE BURGER. Elke voetganger, fietser, autobestuurder etc. kan een potentiële drager van het virus zijn. Is dit een schending van de burgerrechten of is het echt nodig om de verspreiding van een gevaarlijk virus tegen te gaan? Meer informatie over de nieuwe wet is te vinden via deze link.

Hoe is de situatie nu?

Alle media melden dat we te maken hebben met een economische verzwakking misschien wel een recessie door een productiestop in China. Wat een vreemd toeval dat het virus in China opnieuw werd ‘ontdekt’. Ik geloof niet meer in toeval. Laten we hier te veel sarcasme gebruiken. Het lijkt erop dat de ‘pandemie’ van het coronavirus andere dingen achter de schermen moet verbergen. In deze situatie moeten we alert zijn op berichten van de onafhankelijke media of informatieportalen geschreven in kleine lettertjes en die door de autoriteiten en mainstream media worden gesaboteerd. Ze zijn hier echt de sleutel en ze zijn het signaal van de aankomende evenementen.